• 1
  • 2
  • 3
  • 4
utorok, 07 september 2021 17:52

Prezentácia jedinečnej boccia rampy BASHTO Variable

Napísal(a) bashtosports.com
Pozývame všetkých hráčov boccie, športových asistentov, trénerov, rozhodcov a fanúšikov na interaktívnu prezentáciu úplne novej a jedinečnej boccia rampy BASHTO Variable. Rampu príde odprezentovať náš vývojársky tím BASHTO SPORTS. Zaoberáme sa vývojom, výrobou a predajom kompletného športového vybavenia špeciálne pre paralympijský šport boccia.
Naša firma BASHTO SPORTS predáva svoje výrobky už do 35 krajín sveta na 5 svetadielov. Počas prezentácie budú mať účastníci možnosť ako prví na svete vidieť a vyskúšať novú rampu Variable a otestovať jej funkčnosť. Bude to jej premiéra po rok trvajúcom technickom a dizajnérskom vývoji.

V rámci projektu vývoja boccia rampy BASHTO Variable vzniká aj online 3D konfigurátor. Za pomoci tohto konfigurátora si môžete vo vlastnom PC z pohodlia domova vytvoriť jedinečnú boccia rampu. Môžete si vyklikať materiály, tvary, farby a funkcie pre každú časť rampy osobitne. Vytvoríte tým unikátny dizajn a technickú kombináciu, ktoré nemá nikto iný na svete. Príďte a uvidíte.

Viete si predstaviť boccia rampu, na ktorej sa dá jej oblúk jednoducho ohnúť pred každým hodom inak? Aj tento patent BASHTO bude súčasťou prezentácie.

Vítaní sú hráči boccie aj iných kategórií ako BC3, teda aj tí, ktorí boccia rampu nepoužívajú. Aj pre nich sú pripravené ukážky ako napr. online aplikácie BASHJTO CALC na meranie kvality a presnosti boccia lôpt. Všetkých určite zaujme premiérová prezentácia praktického zberača boccia lôpt značky BASHTO. Pozbierate s ním všetky boccia lopty zo zeme bez nutnosti ohýbať chrbát, či kolená. Sami to oceníte a aj váš asistent sa vám poďakuje...

NAJPRV V ŽILINE
Prezentácia sa uskutoční v sobotu, 18. septembra 2021 od 11:00 hod. približne do 14:00 hod.. Podujatie sa bude konať v priestoroch bezbariérovej telecvične Základnej školy Turie, Školská ul. 394, Turie (pri Žiline).

POTOM V PREŠOVE
Prezentácia sa uskutoční v pondelok, 20. septembra 2021 od 14:00 hod. približne do 17:00 hod.. Podujatie sa bude konať v priestoroch ŠK Boccia ZOM Prešov, v prešovskej bezbariérovej Galérii Abilympiáda na Masarykovej ul. 20.

Nepremeškajte túto udalosť roka... Pozvánku s detailným programom nájdete tu. Tešíme sa na vašu účasť. :)

Partneri

Kde nás nájdete

O nás

Naša firma funguje na trhu od roku 2013, je výrobcom profesionálneho športového vybavenia pre zdravotne postihnutých športovcov s hlavným zameraním na paralympijský šport BOCCIA.

Naše výrobky dodávame množstvu subjektov na Slovensku aj v zahraničí.

Mailchimp

Kontaktujte nás

BASHTO SPORTS, s.r.o.

Nám. SNP 207

049 22 Gemerská Poloma, Slovensko

Tel: +421 949 737 543

info@bashtosports.com

SK95 1100 0000 0029 4811 3295